Currencies:  
Thuis ::  Privacy verklaring

Privacy verklaring

 
Privacy Waarborg

We gehecht altijd veel belang aan uw privacy en handelen om uw persoonsgegevens te beschermen. We hoeven niet te verhuren, delen of verkopen aan derden of andere mensen, persoonlijke informatie niet gebruiken voor andere doeleinden dan het beoogde gebruik reden.

Privacy Commitment

(1) Wij zullen ervoor zorgen dat wij uw persoonlijke gegevens veilig beheren en oordeelkundig en zal uw persoonlijke gegevens alleen gebruiken wanneer het nodig is voor ons om u te leveren een dienst of het uitvoeren van andere essentiële zakelijke werkzaamheden en activiteiten.

(2) We hebben eerst uw toestemming krijgen als wij uw gegevens voor doeleinden die geen verband houden met de diensten die wij leveren zullen gebruiken.

(3) Wij zullen altijd gebruik maken van wettige en eerlijke middelen van het verzamelen van persoonlijke informatie en niet op een onredelijk opdringerige manier.

Veiligheidsgarantie

Wij tolereren geen enige vorm van plastic card fraude! We spant zich in om ervoor te zorgen dat uw aankoop ervaring op onze website is veilig.
U bent volledig beschermd tijdens het winkelen op onze site. De betaling proces wordt beschermd door de industrie standaard encryptie tussen de browser van de klant en onze site, en weer tussen onze site en de betaling gateway. Het enige dat kan garanderen dat niemand uw plastic card gegevens kunnen onderscheppen.

Als u vragen heeft over dit privacybeleid, neem dan contact met ons op.
Terug
Kopen 2016 Nieuwe Aanbieding Schoenen Online, Converse, Asics En New Balance Verkoop Goedkope
Uw ipadres is: 54.82.57.154