Currencies:  
Thuis ::  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren


Lees de volgende voorwaarden zorgvuldig voordat u uw bestelling plaatst. Onze service team zal after-sales service te bieden op basis van deze voorwaarden bij uw transactie is goedgekeurd.

Verzenden

We maken gebruik van International Express Service voor alle internationale leveringen. Bestellingen worden doorgaans verzonden binnen 1-2 werkdagen vanaf de besteldatum, zal ons serviceteam een tracking nummer voor het volgen van online direct na de goederen worden verzonden. Meestal zullen we het schip item door USPS.EMS, die 5-7 werkdagen nodig.

Tracking

Onze service team zal de klant de tracking nummer e-mail. Samen met de plaats waar ze hun bestelling kan volgen nadat de bestelling is verzonden. We vriendelijk adviseren de koper om hun e-mail of de scheepvaart status van hun bestelling van tijd tot tijd te controleren en contact opnemen met hun plaatselijke postkantoor wanneer ze beschikbaar zijn. Als het pakket is teruggestuurd naar ons te wijten aan niemand de ondertekening voor, zullen we niet volledige terugbetaling op het te accepteren. Indien de klant nog steeds de gewenste retourzending, dan zijn zij verantwoordelijk voor de verzonden goederen die afhangt van het gewicht van de grondstof.

Annulering & Wijziging

Wilt u uw bestelling te annuleren, Stuur direct e-mail ons. De bestelling annuleren en wijzigen zijn binnen 5 uur alleen geaccepteerd. 10% annuleringskosten van toepassing. Verzonden bestellingen kunnen niet worden geannuleerd.

Vervang Of beleid voor terugbetaling

1.Als u wilt vervangen / de producten terug te betalen, neem dan contact met ons binnen 7 dagen na ontvangst, en ons de reden voor de terugkeer. Als de goederen kunnen worden uitgewisseld in de omstandigheden van niet-gebruikte en in de originele staat met alle originele verpakking en labels, kunnen we de producten te vervangen. Als er ernstige kwaliteitsproblemen nodig teruggave, neem dan zo vriendelijk tonen ons enkele foto's van de uitdrukkelijke ontvangst en de producten die de gebreken kunnen reflecteren.

2. Indien de producten werden beschadigd door menselijk handelen of externe factoren, zouden we de terugkeer niet accepteren, en we hoeven niet aan u terugbetalen.

3. Alvorens terug te keren de goederen, vraag ons naar het retouradres. Als het pakket werd verloren als gevolg van de verkeerde adres, zouden wij uw bestelling niet als vervanging voor nog veel meer. Als uw bestelling werden teruggestuurd naar ons te wijten aan verkeerde adres of niemand borden, zullen we niet bieden volledige terugbetaling. Wat meer is, zullen we de verzending regelen nadat we de geretourneerde goederen te ontvangen en u moet betalen voor de extra kosten. We raden sterk adviseren u te kiezen traceerbaar post of koeriersdienst, zodat we het pakket online kan volgen. Wat meer is, zal de tracking informatie het bewijs van je op tijd terugzending zijn.

4. We zullen volledige terugbetaling niet aanbieden als u weigert te tekenen voor het pakket met opzet, behalve dat we een akkoord te bereiken. Wanneer we het rendement ontvangen, zullen wij u terugbetalen, maar niet de verzendkosten. Als u niet het bijhouden van informatie van het pakket na 25 dagen niet ontvangen, zullen wij u terug te betalen voor het volledige bedrag。

Als u vragen heeft van dit beleid, neem dan contact met ons op.
Terug
Kopen 2016 Nieuwe Aanbieding Schoenen Online, Converse, Asics En New Balance Verkoop Goedkope
Uw ipadres is: 54.82.57.154